Úvod Novinky Týden vzdělávání dospělých 2012

Týden vzdělávání dospělých 2012

S ukázkovými hodinami kurzů na počítači jsme součástí Týdne vzdělávání dospělých 2012 ve dnech 12. - 16. 11. 2012.
Týden vzdělávání dospělých 2012

Logo Týdne vzdělávání dospělých

Ve dnech 12. až 16. listopadu 2012 se v Královéhradeckém kraji uskuteční již sedmý ročník Týdne vzdělávání dospělých. Cílem Týdne vzdělávání dospělých 2012 je seznámit veřejnost s významem a možnostmi celoživotního učení, motivovat k dalšímu vzdělávání a nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji. Dalším cílem je zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, produktivity, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách a přínosech dalšího vzdělávání.

Naše škola se této akce zůčastní formou uspořádání dvou ukázkových hodin následujících kurzů na počítači:

  • Úprava digitální fotografie (středa 13. 11. 2012)
  • Začínáme s Internetem (čtvrtek 14. 11. 2012)

Oba kurzy se uskuteční v budově školy ve Školní ul. 101 v Trutnově (učebna T1 - přízemí). Ukázkových hodin, se může zdarma zúčastnit kdokoliv (do naplnění max. počtu 15 pracovních míst). Kdo dřív příjde... ;-)

Přijďte se k nám podívat, jak naše kurzy na počítačích probíhají. Těšíme se na vaši účast.

Současnou nabídku naplánovaných kurzů pro veřejnost naleznete v Kalendáři akcí.

Zadavatelem akce je Královéhradecký kraj, organizačně Týden vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji zajišťuje Úřad práce České republiky – krajská pobočka v Hradci Králové (v Hradci Králové, Jičíně, Náchodě, Rychnově nad Kněžnou a Trutnově). Letošní akce se bude konat pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France. Týdny vzdělávání dospělých jsou celostátní akcí organizovanou Asociací institucí vzdělávání dospělých ČR ve spolupráci s jednotlivými kraji ČR. Záštitu nad akcí převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvo práce a sociálních věcí a také Úřad práce České republiky.

Další informace na adrese www.tydnyvzdelavani.cz

Akce dokumentů

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY